Haber

Süleymanpaşa’daki yangın zamanında söndürüldü.

Süleymanpaşa’nın Topağaç Mahallesi’ndeki biçilen tarlalardan birinde başlayan yangın, Süleymanpaşa Belediyesi sprinkler ve ekipleri, Tekirdağ İtfaiyesi ve Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı araç ve ekiplerin zamanında müdahalesiyle söndürüldü.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Topağaç Mahallesi’nde başlayan yangına müdahale çalışmalarını takip ederek yetkililerden an an bilgi aldı. Uzunlar, yerleşim yerlerine sıçrama ihtimali bulunan ancak etkili müdahalenin ardından kısa sürede söndürülen yangında görev yapan tüm birimleri tebrik ederek, mahalle sakinlerine geçmiş olsun diledi.

Öte yandan Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar da söndürme çalışmalarını yakından takip eden isimler arasında yer aldı.

“Hızlı ve etkili bir müdahale ile kontrol altına alındı”

Konuyla ilgili açıklama yapan Lider Uzunlar, “Topağaç Mahallemizde kalan ekin saplarının kesildikten sonra tutuşmasıyla başlayan ve tarlalarda çıkan yangını söndürme çalışmalarına katıldık. Alevler çevreye sıçradı. İtfaiye ve orman itfaiye ekipleri ile belediyemiz fıskiyelerinin hızlı ve etkin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alınan tarla sakinlerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, mahallemizi yangından kurtaran ekiplere canı gönülden teşekkür ediyorum. sıkı çalışmaları için büyük bir felaket. – TEKİRDAĞ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu