Ekonomi

SEDAŞ, “En Övgüye Değer” ödülünü kazandı

SEDAŞ, İMİ Conferences tarafından düzenlenen “Türkiye İletişim Merkezi Ödülleri 2022″de “En İyi Müşteri Deneyimi” kategorisinde “En Övgüye Değer” ödülünün sahibi oldu.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), müşteri tecrübesi idaresi projesi “İKİGAİ” ile İMİ Conferences tarafından düzenlenen “Türkiye İletişim Merkezi Ödülleri 2022″de “En İyi Müşteri Deneyimi” kategorisinde ‘En Övgüye Değer’ Ödülü’nün sahibi oldu.

SEDAŞ, ismini Japon ideolojisindeki “varlık nedeni” öğretisinden alan İKİGAİ projesini geçtiğimiz yıl hayata geçirdi. Proje kapsamında kurum içi çalıştaylar, müşterilerle birebir görüşmeler, eğitim programları ve şirket içi farkındalık çalışmaları gerçekleştirildi. “İKİGAİ” ile müşteri memnuniyeti ve tüm parametrelerde ivme yakalayan şirket, bu muvaffakiyetini aldığı mükafatla taçlandırmış oldu.

SEDAŞ İdare Şurası ve İcra Lideri Dr. Necmi Odyakmaz mükafatla ilgili olarak, “Şirket stratejimizi müşterileri daima önceleyerek oluşturuyor, “Enerjimizin kaynağı müşterimizin memnuniyetidir” mottosu ile hareket ediyoruz. İKİGAİ projesi bu temel stratejiye hizmet etmek için üst seviye yöneticilerimizden saha çalışanlarına kadar tüm durumlarımızı, müşteriye dokunan tüm bölümlerimizi, tüm süreçlerimizi kapsayacak ve güzelleştirecek biçimde oluşturuldu. Uçtan uca tüm müşteri tecrübesini izliyor; müşteri beklenti ve talepleri doğrultusunda gerek davet merkezimizde, gerek müşteri hizmet merkezilerimizde ve gerekse alternatif irtibat kanallarımızda süratle aksiyonlar alıyoruz. Projemize başladığımızdan bu yana müşteri memnuniyetinde çok önemli artışlar kaydettik. Hazırladığımız müşteri seyahat haritalarımıza uygun olarak, periyodik ölçümlerimiz ve düzgünleştirme aksiyonlarımız devam ediyor. Müşteri memnuniyetini daha ileriye taşımak için hayata geçirdiğimiz İKİGAİ projemiz ile bu mükafatı almaya layık görüldüğümüz için çok memnunuz. Başarımızda emeği geçen tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu yıl 18’incisi düzenlenen “Türkiye Bağlantı Merkezleri Günü” kapsamında verilen “Türkiye İletişim Merkezi Ödülleri 2022” tertibinde sıra dışı ve özgün projelere veriliyor. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu