Haber

Nevşehir’de Bir Adam Karısını ve Kızını Boğazlarını Keserek Öldürdü

Nevşehir’in Avanos ilçesinde bir kişi, boşandığı karısı ve kızını otelin havuzunda boğazlarını keserek öldürdü. Olaydan sonra detaylar netleşirken, cinayet zanlısının boşanmak üzere eşinin peşine düştüğü otelde 1 gece kaldıktan sonra cinayeti işlediği, yanına koşan kızının boğazını keserek havuza attığı öğrenildi. Katil zanlısı da olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ‘Kızımı annesiz babasız bırakamazdım. Polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı teknik takibin ardından ‘Günah işlemeden cennete gidecek’ paylaşımı yapınca yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 6 yaşındaki kızı HT ile tatil için Avanos’a gelen ZT’nin boşandığı eşi YT, Adana’dan eşi ve kızının bulunduğu otele geldi. Anne ve kızı havuzda yüzerken, YT; ZT’ ve kızı HT’yi boğazını keserek öldürdü. Olayın ardından katil zanlısı YT aracıyla olay yerinden kaçtı.

Boşandığı eşinin peşine düşerek kaldığı otelde kaldı.

Öte yandan olayın detayları da ortaya çıktı. ZT’nin tatil için kızı HT ve bir kız arkadaşıyla 19 Temmuz’da Kapadokya bölgesinde bir otele giriş yaptığı, YT’nin ise 20 Temmuz’da giriş yaptığı ve aynı otelde kaldığı öğrenildi. Meydana gelen olayda YT; ZT’nin boğazını kestikten sonra yanına koşan kızı HT’nin boğazını keserek havuza attığı belirlendi. Olayın ardından aracıyla Avanos’a bağlı Akpınar köyüne giden zanlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma ekiplerince yapılan teknik takip sonucu Akpınar köyünde yakalandı.

“Günah işlemeden cennete gidecek”

YT, olayın ardından sosyal medya hesabından; “Beni tanıyan herkese sesleniyorum. Beni katil olarak görmeyin. Bana başka çare bırakmadılar. Kızını öldürecek kadar cani değilim. Ama onu bu dünyada annesiz babasız bırakamazdım…

Öte yandan YT terimi; Geniş güvenlik önlemleri altında getirildiği hastanede sağlık kontrolünün ardından götürüldüğü Avanos Adliyesi’ne götürülerek cezaevine teslim edildi. – NEVŞEHİR

cizreajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu