Haber

Çankaya Evlerinin Sayısı Artıyor

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in 21. yüzyılın toplu konutları olarak tanımladığı Çankaya Konutları’na yenileri ekleniyor. Çankaya, Taşdelen döneminde 17 adet Çankaya Konutu’nun yanı sıra yapımı devam eden 3 Çankaya Konutu ve toplam 20 yeni Çankaya Konutu’nu satın almış olacak.

Çankaya Belediyesi, 2023 yılında 3 Çankaya Konutu hizmete girdiğinde toplam 30 Çankaya Konutu ile 50 bini aşkın vatandaşa bireysel gelişim, hobi ve meslek kurslarında eğitim imkanı sağlayacak.

Çankayalıların ikinci adresi haline gelen Çankaya Evleri’nin sayısı artıyor. Lider Alper Taşdelen döneminde Çayyolu Hizmet Binası’nda Çankaya Rezidans ve 17 Çankaya Rezidans’ı hizmete açan Çankaya Belediyesi, 2023 yılında 3 Çankaya Rezidans’ı halkın hizmetine sunacak.

Seçim döneminde söylediği her sözü yerine getirdiklerini kaydeden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Çankaya Belediyesi olarak durmadan çalışıyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek çalışmalarla bulundukları bölgeye de değer katıyoruz. Kalıcı eserlerle geleceğe imza atıyoruz. Çankaya Evleri, kreşler, kültür merkezleri, sosyal tesisler, parklar yapıyoruz. Bunu yapmaya devam edeceğiz. Kırkkonaklar, Dilekler ve Karapınar Çankaya Konutlarımızı 2023 yılında hizmete açacağız” dedi.

2 ÇANKAYA KONUTUNDA İNŞAAT SÜRÜYOR KARAPINAR GÜNLERİ SAYDI

Kırkkonaklar’da inşaatı devam eden Çankaya Residence 1.440 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Bölge pahasına değer katacak yeni Çankaya Evi, çağdaş tasarımı ve 4 katlı yapısıyla Kırkkonaklar ve çevre ilçelere hizmet verecek. Çankaya Evi’nde çok amaçlı salon ve fuaye alanının yanı sıra Çankaya Akademi için derslikler, hobi ve kişisel gelişim kursları da yer alacak.

50. Yıl ve Dilekler mahallelerine hizmet verecek olan Dilekler Çankaya Evi bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Taziye Evi, Bahar Evi, kütüphane ve dersliklerin yer alacağı 3 katlı Çankaya Residence, mimarisi ve projesiyle bölgeye büyük değer katacak. 5546 sayılı genelgenin 2/3’üne göre temeli atılan ancak feshedilen Karapınar Çankaya Evi yeniden ihaleye çıkarılarak inşaatına başlanacak.

Çankayalıların sosyalleşmesi, yeni dostluklar kurması, kendini geliştirmesi ve kaliteli zaman geçirmesi için Çankaya Evleri her dönem yenileniyor. Her yaştan binlerce kursiyere hizmet veren Çankaya Evleri’nde bireysel gelişim, mesleki ve hobi eğitimlerinin tamamı uzman eğitmenler tarafından gerçekleştiriliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu